Werken aan morgen!

Ik ben Robert Wierenga (1984). Intrinsiek gemotiveerd om de wereld mooier en duurzamer te maken. Ik zet me in om mooie gebouwen en duurzame omgevingen te bedenken en te realiseren en er anderen over te adviseren en te inspireren. Ik werk vanuit die motivatie graag verbindend, met gedreven opdrachtgevers én gebruikers, die een duidelijke kijk op de wereld hebben en een missie om die beter te maken.

Als generalist combineer ik overzicht (door abstractie) met inzicht (door aandacht voor details) waardoor ik in huisvestingsprojecten en richting klanten en partners verschillende adviesrollen kan vertolken. Teamwork, open samenwerking met opdrachtgevers en stakeholders en heldere communicatie vind ik essentieel. Verder vind ik het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en me te verdiepen in anderen om zo de juiste kennis in te zetten én op te halen!

 
20231129_working1

Een analytische blik van buiten met een creatieve kijk op de mogelijkheden van je huisvesting, dan moet je Robert inzetten!

CV

Ervaring

20+ jaar

Ondernemer

Al sinds halverwege mijn studie altijd bezig om op verschillende wijze en met telkens meer ervaring klanten te helpen. Met een focus op ruimtelijk advies, ontwerp en creatieve inzichten.

10+ jaar

Architect

Als architect van scholen, woonhuizen en verschillende andere soorten werk leer en woonomgevingen heb ik te maken met veel verschillende gebruikers en werk ik vaak aan de toekomst.

15+ Jaar

Adviseur

Snel analyseren, data bij elkaar brengen en daar de juiste conclusies uit trekken, dit ook helder verwoorden en visualiseren om zo als organisatie duidelijke afwegingen te kunnen maken.

10+ Jaar

Duurzaam

Al veel langer, maar met name sinds ik kinderen heb gekregen is dit een belangrijke drijfveer in mijn werk en heb ik veel kennis opgedaan om die door te kunnen geven en toe te passen in alle projecten en bij alle klanten. En daar besteed ik in mijn eigen bedrijfsvoering ook duidelijk aandacht aan. Toekomstwaarde!

8+ Jaar

Zorg + Onderwijs

Al vanaf 16 jaar wil ik graag mensen helpen, ik heb daarom zowel in de ouderenzorg als de daklozenzorg gewerkt. Ik heb ook verschillende gastlessen verzorgd in het voortgezet onderwijs. Deze werkervaring is verrassend nuttig gebleken in mijn andere werk en geeft extra drive voor zorg- en onderwijsorganisaties.

40+ Jaar

Robert

Breed en oprecht geïnteresseerd, ietwat eigenwijs, humor en persoonlijke aandacht.

Post-Apocalyptische films en Fantasy, Leonard Cohen én Muse, Sinéad O’Connor én Billie Eilish. Ultimate Frisbee én (berg)wandelen, bordspellen én strategie, Rendang én Gemberappeltaart.