Waar wil je mee worden geholpen?

01.

Advies

Gedegen advies op basis van een duidelijke analyse van uw organisatie en behoeften, en dat vertaald naar huisvesting? Een betrokken interimmer die je huisvesting mee helpt vormgeven?

02.

Strategie

Een huisvestingsstrategie voor uw organisatie gebaseerd op de missie en visie van je organisatie en  de wensen van je medewerkers? De toekomst meegenomen in je visie voor huisvesting?

03.

Duurzaamheid

Huisvesting die de aarde iets oplevert en niet iets kost? Ik help je daar graag mee, want dit is onderdeel van mijn missie! Energie, Materiaal, Circulaire oplossingen, Klimaatadaptatie en Biodiversiteit en Mobiliteit, ik kan je er meer over vertellen.

04.

Scenariostudies

Wat zijn de creatieve mogelijkheden van en met je gebouw(en)? Ik maak ze visueel inzichtelijk, stel samen een afwegingskader op zodat je de optimale keuze kan maken!

05.

Van Visie naar Concept

Onderwijsvisie vertalen naar ruimte in samenwerking met het onderwijs, de zorg, je medewerkers of het bedrijfsleven? Of geen kantoortuin meer maar een werkplekkenconcept? Idee nodig hoe je oude gebouw nieuw leven in kunt blazen?

06.

Implementatie

Ik help graag mijn advies om te zetten in concreet resultaat. Ik voorzie daarbij graag een multi-disciplinair team van de juiste tools en input. Binnen mijn netwerk heb ik ook bouwkundig projectleiders en architecten die er ook voor willen gaan! 

Voorbeelden

01.

One-on-one / Sparring Partner

Wil je de juiste besluiten nemen, maar is huisvesting niet je core-business? 

02.

Hele organisatie meenemen

Nieuwe manier van werken of eindelijk de kans om je visie te gaan doorvoeren in een gebouw? Draagvlak is belangrijk!

03.

Doordachte Duurzaamheid

Duurzaamheid is helaas vaak het sluitstuk. Hoe zorg je ervoor dat de keuzes die je maakt impact hebben?

04.

Creatieve Workshops: inzicht

Op een interessante en soms  wijze je team, het management of een CvB laten nadenken over nieuwe huisvesting?